TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in Sağlık Durumu Ciddi

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yapıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakımda tedavi görüyor. Önder’in sağlık durumu hakkında hastane tarafından yapılan açıklamada, durumunun stabil olduğu belirtildi.

Önder, Şişli’deki özel bir hastaneye kalp rahatsızlığı şikayetiyle götürülmüş ve uzun bir ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı. Yoğun bakımdaki tedavisi devam eden Önder için hastane sözcüsü yapılan açıklamada, “Hastamız Sayın Sırrı Süreyya Önder’in yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Genel durumu stabil ve yoğun bakım süreci başarılı bir şekilde ilerliyor. Tedavilerimiz infeksiyon ve inflamasyon üzerine odaklanmış durumda. Hastamızın hayati tehlikesi halen devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Related Posts

Polikistik Böbrek Hastalığı Tedavisi

Polikistik böbrek hastalığı (PBH), toplumda yeterince tanınmayan ancak yaşam kalitesini ciddi biçimde etkileyebilen, genetik kaynaklı bir böbrek rahatsızlığıdır.

Alerjiyle karışan Covid-19 belirtilerine dikkat!

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Şevket Özkaya, Mayıs ayında artan sıcaklıklar ve çevresel faktörlerle birlikte hem alerjik hem de viral hastalıkların yaygınlaştığını belirterek, özellikle alerjik astım ve rinit gibi rahatsızlıkların belirtilerinin Covid-19 gibi viral enfeksiyonlarla karışabileceğine dikkat çekti.

Hareketsizlik vücuda nasıl hasar veriyor? Alzheimer ve demans kapıda

Modern yaşamın getirdiği uzun süreli masa başı çalışma, teknoloji bağımlılığı ve azalan fiziksel aktivite, insanları giderek daha da hareketsizleştiriyor. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Meral Bayramoğlu, hareketsizliğin vücudumuzda yol açtığı hasarları anlattı.

Uzmanı uyardı: 50 yaş sonrasında görme kaybına neden olabilir!

Sarı nokta hastalığı, 50 yaş ve üzerindeki bireylerde sıkça görülen ve görme kaybına yol açabilen ciddi bir göz rahatsızlığıdır. Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Nursal Melda Yenerel, erken teşhisle bu kaybın önüne geçilebileceğini belirtti.

Uzman: ‘Astım kadınları daha çok etkiliyor’

stımın herkeste ve her yaşta görülebileceğine dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Didem Özkan, ”Erişkinlerde astım görülme sıklığı yüzde 6-12, çocuklarda yüzde 6-15 oranında değişir. Kız çocuklarında ve kadınlarda daha fazla görülmektedir” dedi.

Uykunun gizli düşmanı belli oldu

Uyumadan önce ekran kullanımını sınırlamak, uyku kalitesini artırıyor. Dr. Tarık Mecit, ekran ışığının beyin üzerinde uyarıcı etkiler yarattığını ve bu durumun uykuya geçişi zorlaştırdığını belirterek, ideal alışkanlıklar hakkında uyarılarda bulundu.